Brukersamling 20. januar 2021

Sikker og målrettet kvalitetsarbeid i en annerledes hverdag

2020 har vært et utfordrende år på mange måter. I Essentia ser vi fremover og gleder oss til et nytt år sammen med alle våre kunder.

Vi har blitt gode på digitale møter i året som har gått, og vår neste brukersamling gjennomføres også digitalt.Sett av hele dagen, men vi legger opp dagen på en god måte med nok pauser mellom bolkene til at alle får mulighet til å bevege seg litt. De fleste er drillet på dette etter mange måneder med digitale møter.

Vi kommer til å fortelle litt om hvordan vi har jobbet med sikkerhet i V!S i år. Har du hørt om etisk hacking? Spennende tema!

Datakriminalitet er et stadig økende globalt problem, særlig gjennom året som har gått. Hva kan du gjøre for å bidra til at din bedrift unngår innbrudd? Vi har med en foredragsholder som svarer på dette.

V!S er et nettbasert kvalitetssystem som allerede legger til rette for samhandling uten å måtte møtes fysisk. Vi viser hvordan V!S som samhandlingsverktøy holder på å bli enda bedre for dere.

Vi har også med oss kunder som vil vise hvordan V!S brukes på beste måte! Det håper vi blir inspirerende for alle. Dersom din bedrift gjør noe i V!S du tenker flere kunne hatt nytten av å se, gi oss en lyd så tar vi en prat!

Samlingen er gratis og foregår over Teams og vi håper så mange som mulig blir med på dette! Agenda og lenker sendes ut når det nærmer seg, så meld dere på allerede nå!

Påmeldingsfrist: 17. januar.

 

Påmelding