Vil du være med på å skape verdier for våre kunder?

Vår oppdragsmengde innen rådgivnings- og revisjonsoppdrag er økende, og Essentia AS ønsker derfor å ansette en rådgiver på oppdrett.

Vi ønsker en person med relevant faglig bakgrunn og praktisk erfaring fra oppdrettsnæringen, og gjerne erfaring med kvalitetsarbeid og risikostyring. Nyutdannede kandidater med relevant bakgrunn oppfordres til å søke.

Stillingen innebærer ansvar for gjennomføring av revisjoner iht. GlobalG.A.P. standarden for oppdrett. Kjennskap til denne standarden vil være en fordel.

Personen vi søker må være selvstendig og løsningsorientert, og må ha stor gjennomføringskraft, pågangsmot og evne til å skape verdier.

Arbeidsoppgaver

Essentia AS tilbyr

et kunnskapsrikt, inspirerende og trivelig miljø, og konkurransedyktige betingelser. Vi er del av et kontorfellesskap på Høyteknologisenteret i Bergen.

Om Essentia

Essentia AS er en kunnskapsbedrift med erfarne rådgivere innen kvalitetsstyring, mattrygghet og miljø. Vi har kunder i Norge og internasjonalt, med hovedtyngde i næringsmiddelindustrien og oppdrettsnæringen. Flere av våre medarbeidere utfører på vegne av sertifiseringsselskapet Nemko sertifiseringsrevisjoner i henhold til flere standarder både i inn og utland. Nemko har blant annet en stor portefølje i Øst-Afrika.

Essentia AS har i tillegg til sin rådgivningsvirksomhet utviklet programvaren VIS (Visual Improvement System), som er et integrert kvalitetsverktøy som tilfredsstiller krav om kvalitet og risikostyring i lovverk og kvalitetsstandarder.

Vårt fokus er å hjelpe våre kunder med å lage enkle og gode systemer som skal sikre god lønnsomhet, og samtidig tilfredsstille krav fra kunder, myndigheter og ansatte.

Søknad sendes info@essentia.no. Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Kari-Anne Lenvik (91392478) eller seniorrådgiver Trude Ordemann (95869579).