Miljødag og brukersamling i VIS

Vi inviterer til Bærekraftsseminar og Brukersamling VIS 17. og 18. oktoberIllustrasjon for brukersamling og miljødag

 

17. oktober blir en samling i samarbeid med Norengros KJ Brusdal med fokus på miljø og bærekraft, mens 18. oktober blir en ren brukersamling for VIS-kunder.
På torsdag er vi ute i Norengros sine lokaler i Arna, mens brukersamlingen på fredag vil finne sted på Hotel Zander K i Bergen sentrum.

Vi legger opp til sosialt samvær og middag torsdag kveld på Hotel Zander K.

Torsdag 17. oktober 2019
Tid: kl. 09:00-14:00
Bærekraft – fra teori til praksis
Næringslivet oversvømmes daglig av informasjon, foredrag og artikler om miljø og bærekraft. Men hvordan setter man egentlig i gang? Hvordan kan man få bærekraft inn som en naturlig del av bedriftens strategi?

Vi har fått med oss erfarne og dyktige foredragsholdere som har tatt dette steget og gjort teori til praksis i sine virksomheter.

Seminaret vil gi deg mye inspirasjon, konkrete idèer og tips til å komme i gang – slik at du kan få miljø og bærekraft til å bli en grønn tråd i din bedrift!

Sted: Norengros K.J. Brusdal i Arna
Vi legger opp til felles avreise med tog til Arna for de som ønsker dette. Kryss av i påmeldingsskjema.

 

Fredag 18. oktober
Tid: 09:00 – 15:00
Brukersamling – Fremtidens kvalitetssystem
Kvalitetsarbeidet i bedrifter krever mer involvering av både ledere og ansatte enn tidligere, og kvalitetssystem må legge til rette for å oppnå dette. Hvilke funksjoner bør fremtidens system inneholde, og hvilke data bør bli synliggjort og analysert? Hvordan sikre at systemet blir tatt i bruk, både av ledere og ansatte? Har dere kunnskap om alle funksjoner som finnes i VIS?

Vi har fått med oss brukere av VIS til å presentere hvordan de har jobbet med prosjekter innen kvalitetsarbeid. Vi vil presentere flere nye og spennende funksjoner som kommer i VIS, samt diskutere bruk av eksisterende funksjonalitet. Det vil også bli lagt opp til workshops og erfaringsutveksling.

Sted: Hotell Zander K, ved togstasjonen i Bergen Sentrum

 

Pris per person er kr 700,- for begge dagene, dette er inkludert lunsj. 
Pris for middag på torsdag kveld er kr 500,- inkludert drikke (vinpakke eller tilsvarende). 

Fyll ut påmeldingskjema 
Fyll ut ett skjema per deltaker.