Brukersamling 2023 - Økt aktivitet gir kontinuerlig forbedring

Velkommen til vår brukersamling torsdag 23. november

Økt aktivitet gir kontinuerlig forbedring

Erfaring så langt viser at bruken av sjekklister har økt aktivitetsnivået hos flere av våre kunder, og ved å sikre at en får kontroll på oppgavene sine bidrar dette både til kunnskap og sikrer kontinuerlig forbedring.

Beskrivelsen til Wikipedia om sjekklister treffer utrolig godt på hva vi tenker sjekklistene i VIS kan bidra til.

«En sjekkliste er en type kunnskapsverktøy brukt til gjentakende oppgaver for å redusere feil ved å kompensere for begrensninger i menneskelig minne og oppmerksomhet. De bidrar til å sikre konsistens og fullstendighet i å utføre en oppgave. Hovedformålet med en sjekkliste er dokumentasjon av oppgaven og kontroll av utført arbeid opp mot dokumentasjonen. Bruk av skriftlige sjekklister kan redusere tendenser til å unngå, utelate eller forsømme viktige trinn i enhver oppgave.»

Det vil bli vist frem nye funksjoner i sjekklistemodulen, og noen av våre kunder vil fortelle hvordan de har brukt funksjonen. Kanskje vi kommer med noen “Sjekketriks” som dere kan bruke?

Vi vil også vise frem andre nye spennende funksjoner som er kommet på plass eller er på vei i VIS, og vise og forklare hvordan dere kan få mest mulig ut av systemet.

Utvalgte kunder vil også som nevnt vise frem hvordan de jobber i VIS og hvordan de har satt opp VIS for at det skal treffe sitt bruk.

Det vil selvfølgelig også legges opp til erfaringsutveksling og diskusjon mellom deltakerne.

Vi oppfordrer alle til å delta fysisk på samlingen for å oppnå dialog og erfaringsutveksling, men vi tilbyr også å følge samlingen på Teams for de som ikke har anledning til å reise.

Fysisk: Pris per person er kr 900,- dette er inkludert lunsj og måltider underveis

Teams: Pris per person er kr 600,-

Meld deg på her: Brukersamling 2023

Neste
Neste

Velkommen til oss Katerina!